Coaching

Bent u op zoek naar groei of een betere balans in uw werk of privéleven? Wilt u meer leren over uzelf en uw talenten en kwaliteiten versterken? Bent u op zoek naar een professionele sparringpartner, of vraagt u zich regelmatig af of u dingen anders kunt doen, dan biedt coaching een oplossing. Coaching helpt bij het versterken van uw ontwikkelpunten, het oplossen van functioneringsproblemen en/of het begeleiden van gedragsverandering.

Door coaching versterkt u uw persoonlijke kracht, krijgt u meer succes in uw zakelijk leven en verbetert u de relaties met anderen. De coaches van Ster-kracht ondersteunen u bij het behalen van uw zelf gekozen doelen en zijn een sparringpartner bij verandering. Coaching is een resultaatgericht proces. U werkt doelgericht waarbij u zelf de regie houdt en de coach het proces faciliteert.

In 1 of 2 gesprekken bepaalt u, samen met uw coach, waar u in wilt groeien en wat u daarvoor nodig heeft. U werkt aan uw zelfgekozen persoonlijke en/of professionele doelen.

In een van te voren bepaald aantal coachingsgesprekken werkt u aan verandering. Tussentijds en aan het einde van het traject evalueren we het coachingsproces in relatie tot de gestelde doelen.

Oriëntatietraject

Overweegt u coaching, maar bent u nog niet zeker over wat u precies wilt bereiken of hoe uw doelen te verwezenlijken? Start dan een oriëntatietraject.

Ster-kracht biedt de mogelijkheid om in een aantal intakegesprekken te bepalen of coaching iets voor u is en wat uw coachingsfocus kan zijn. In een adviesgesprek bepalen we samen welke coachingsstijl bij u past en denken we mee over welke coach de juiste expertise heeft, passend bij uw doel(en). Na een oriëntatietraject kiest u zelf hoe u verder wilt gaan. Als één oriëntatietraject niet voldoende is, dan kunt u in overleg een uitgebreider oriëntatietraject volgen.

Tarieven

Om goed zicht te krijgen op en effectief te werken aan uw coachingsvraag, zijn minimaal 5 gesprekken nodig.
Vanaf 1 mei 2016 hanteert Ster-kracht de volgende tarieven:

  • Coaching: 5 gesprekken € 875,-
  • Coaching: 5 gesprekken buiten kantoortijd € 1.125,-
  • Coaching; 10 gesprekken € 1.750,-
  • Coaching: 10 gesprekken buiten kantoortijd € 2.250,-
  • Oriëntatietraject: 2 gesprekken € 325,-
  • Oriëntatietraject: 2 gesprekken buiten kantoortijd € 450,-
  • Oriëntatietraject: 4 gesprekken € 500,-
  • Oriëntatietraject: 4 gesprekken buiten kantoortijd € 900,-

Al onze tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Aanvragen